Domov | O nas | ponudba | galerija

Forno Bravo: Izvrstne Pizza Peči

Vemo, da imate možnost izbire različnih peči za peko, in da je izbira glede na različne karakteristike otežena. Da bi stvari poenostavili, vam navajamo nekaj dobrih razlogov, zakaj Forno Bravo ponuja najboljše peči za peko.

land1

1. Visokotehnološki materiali, ki dobro prenašajo in dalj časa zadržijo visoke temperature in tako zagotavljajo pečem visoke zmogljivosti
.

Forno Bravo peči so izdelane z uporabo naprednih ognjevarnih materialov, ki zagotavljajo občutno boljše rezultate, kot druge pečice grajene iz glineizolirane z vermikulitom. Forno Bravo uporablja materiale visoke čistosti in gostote – dno iz žgane opeke in kupola s keramično izolacijo - tisočletne izkušnje in visoka tehnologija za oblikovanje najbolj izpopolnjenih peči.
Za razliko od nekaterih drugih proizvajalcev, ki uporabljajo poceni materiale nižje kakovosti za domače pečice in visoko zmogljive materiale za svoje komercialne pečice, je vsaka Forno Bravo pečica narejena iz visokozmogljivih materialov ne glede na to ali je namenjena zasebni uporabi ali za restavracije. To je zelo pomembno za najboljši izkoristek pri delovanju peči. Kaj pa pomeni »najboljši izkoristek«?

2. Najkrajši čas segrevanja peči


Naše pečice so pripravljene za peko v nekaj manj kot 20 minutah, času, ki je potreben, da zakurimo drva. Nekatere druge peči potrebujejo tudi uro in pol, da se segrejejo na primerno temperaturo. To pa je lahko razlika med tem, da zakurimo peč za večerjo na prijeten večer med tednom, in tem, da enostavno nimamo časa uporabljati svoje peči.

3. Izvrstna sposobnost ohranjanja toplote


Naše profesionalne peči ohranjajo temperaturo 260°C preko noči. Naj vas spomnimo, da so tudi naše pečice za zasebno rabo narejene iz enakih materialov, kar pomeni, da v nijh lahko pripravljate pice dolgo v noč ali jih uporabljate za peko in praženje. Za segretje vaše peči vam ni potrebno porabiti veliko drv. Za naprimer peko polne peči kruha porabite le 7-8 polen. Forno Bravo peči imajo za 30% bolj učinkovito porabo lesa kot tradicionalne peči.

land2

4. Velik razpon različnih vrst in velikosti peči

Naša serija peči na drva Casa2G je najpopuarnejša izbira saj nudi največjo stopnjo prilagodljivosti vašim potrebam; serija Premio nudi najboljšo izbiro za profesionalno rabo; serija Artigiano pa je izdelana iz opeke za edinstven tradicionalen pristop h kuhi. Z velikostmi od 78cm in več kot 183cm si lahko najdete pečico za svoje potrebe.

5. Komplet za postavitev modularne peči za peko

Naši kompleti za postavitev modularne peči za peko imajo vse, kar potrebujete za sestavo svoje peči, vključno s kupolo in izolacijo tal ter malto in dimnikom. Tako se izognete napornemu iskanju dodatnih primernih ognjevarnih materialov in dodatnim nepredvidenim stroškom.

6. Najboljše, kar lahko dobite za svoj denar

Nobenega razloga ni, da bi plačevali visoke cene nekaterih uvoznikov peči za peko. Peči FornoBravo stanejo mnogo manj, včasih celo za polovico manj, kljub visoki kakovosti. Zakaj ponujamo tako nizke cene? Cilj FornoBravo je, da se razširi priljubljenost in uporaba peči za peko tako v ZDA, Veliki Britaniji, kot tudi drugod po svetu. Tako poskušajo zagotoviti, da so te peči cenovno dostopnejše in lažje za vgradnjo in uporabo.

land3

7. Kvaliteten ognjevaren zračnik


Nekatere peči lahko kupite brez zračnika oziroma z vgrajenim zračnikom iz poceni jekla. Zakaj? Ker so cenejše za izdelavo. Casa2G in Premio peči prihajajo s kvalitetnimi ognjevarnimi zračniki za dolgo brezskrbno uporabo.

8. Sestavljene in modularne peči

Nudimo stroškovno primerne modularne peči kot tudi že sestavljene peči, vključno s priljubljenimi Primavera pečmi in večjimi Toscana pečmi. Vsaka Forno Bravo sestavljena peč vključuje kvalitetno keramično izolacijo, zračnik/dimnik ter dokončno vodoodporno obliko. Le postavite jo na željeno mesto in pripravljena je za peko.

O pečeh za peko
Forno bravo peči