Domov | O nas | ponudba | galerija

Sestavljene peči

Sestavljene Forno Bravo peči se delijo na dve družini peči, ki zadovoljijo različne potrebe kuhanja na prostem. Vsaka sestavljena peč je v celoti sestavljena, izolirana ter ima nerjaveči dimnik, kovinska vrata in termometer.

Primavera peči, manjše in lažje krušne peči, ki se brez problema prilegajo vsakemu vrtu in dvorišču. Za njihovo uporabo ne potrebujemo nikakršne instalacije razen postavitve na teraso ali vrt in peč je pripravljena za peko.

primavera peč

Primavera60

Peči iz Primavera serije imajo premer notranje kuhalne površine tal 60 ali 70 cm. Peč se preprosto postavi na površino, kjer naj bi jo uporabljali. Kljub temu, da so Primavera peci manjših dimenzij, še vedno predstavljajo avtentično kuharsko izkušjo.

Peči iz Toscana serije so dobavljive v štirih različnih velikostih premera notranje talne kuhalne površine (80, 90, 100, 110 cm). Kapaciteta teh peči je večja in tako zadosti kriterijem razlicnih kuharskih mojstrov.

toscana peč

Toscana100

Peči Primavera60 je priložen železen podstavek, vse ostale peči je potrebno vgraditi na modularni podstavek namenjen ekskluzivno posamezni dimenziji peči ali pa je potrebo zgraditi zidan podstavek na katerega bo postavljena.

vgrajena toscana peč

vgrajena Toscana100

O pečeh za peko
Forno bravo peči